Inschrijven & Toewijzen Buitenvoorde

Op de aanbodpagina vind u alle kavelnummers van villa’s die momenteel in verkoop zijn. Op de kavelkaart kunt u via een filter zien welke villa’s in welke kleur baksteen worden gerealiseerd. Heeft u uw favoriete kavelnummer(s) gekozen en wilt u in aanmerking komen? Dan kunt u het inschrijfproces starten.

Informatie & Inschrijven

Staat u reeds ingeschreven bij ons als belangstellende?
U hoeft niets te doen, u ontvangt een mail met daarin de benodigde uitleg.

Bent u nieuw op deze website en wilt u zich online inschrijven voor de kavels?
Vul dan het belangstellingsformulier in. U ontvangt dan een email (dit kan even duren) met daarin de unieke inschrijflink.

Proces van inschrijven

U heeft een mail ontvangen met daarin een inschrijflink. Zodra u daarop klikt, komt u in een veilige internetomgeving, net als bij online bankieren. Daarom is het niet mogelijk om deze mail door te sturen naar iemand anders. U dient hem zelf in te vullen. U ontvang nogmaals een email ter verificatie van uw e-mail adres. Hierin staat de link naar persoonlijke inschrijfapplicatie.

In deze persoonlijke inschrijfapplicatie vult u uw gegevens in door de verschillende stappen te volgen. Heeft u alle gegevens naar wens ingevuld? Klik dan op ‘Verzenden’. Uw inschrijving wordt dan naar ons verstuurd en definitief opgeslagen.

Geen e-mail ontvangen? Kijk dan of deze in je spamfolder is terecht gekomen.
Mocht u toch geen mail hebben ontvangen stuur dan een mail naar verkoop@blauwhoed.nl met het verzoek voor een nieuwe token.

Toewijzingsprocedure

Zodra we uw inschrijving hebben ontvangen, checken we de financiële gegevens. Heeft u alles compleet ingevuld en is er een kavel van uw voorkeur vrij? Dan wijzen wij de kavel toe en neemt de betrokken makelaar contact met u op om een eerste gesprek in te plannen.

Verkoopgesprekken

Op het moment dat u hoort dat u een woning toegewezen heeft gekregen, wordt er eerste verkoopgesprek ingepland. Tijdens dit eerste gesprek wordt allereerst de financiële situatie nader bekeken, om te checken of de aankoop financieel haalbaar is. Tevens neemt de makelaar het proces van de aankoop van de kavel met u door en samen neemt u (concept)contractstukken door. Na dit gesprek ontvang een map met de verkoopinformatie, bestaande uit o.a. verkooptekening, technische omschrijving en koop- en aannemingsovereenkomst. Aan de hand van deze informatie kunt u een weloverwogen besluit nemen of u overgaat tot aankoop.

Tekenafspraken

Na dit gesprek volgt dan ook binnen een periode van maximaal drie weken de tekenafspraak. Het is goed om te weten dat u na het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst nog twee maanden de tijd hebt om de financiering te regelen.

We wensen u veel plezier & succes met het kiezen van uw ideale huis in Buitenvoorde!

Mogen wij u op de hoogte houden?

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates